KaMi SaHaJa

KaMi SaHaJa

jom pollow cik kotak !!

Friday, June 15, 2012

who am i ?


here i come !! hurm i can't sleep... until now... 4.38 a.m. ... wah seriously ak sngat penat n letih.. lima hari kerja it's not time to me rest..make me tired,suck.. everything... n weekdays it's time to me get rest,release tension... tp asenye my heart is not strong to keep dis problem... what i can say about me.. salahke aku dibri peluang untuk berubah ? untuk die aku berusaha untuk jadi org yg sabar,tenang... 

pernah x korang tgok anak sedara korang or budak2 kecik,when their sleep sometimes drang akan tibe2 terkejut n mennagis cari parents drang... n bnda tu berlaku pd aku.. au tau aku tertido, n then bile aku tersedar,somethinh happen i kaget la, cari somebody that i love... trasa cam nak menangis...aku trasa aku kehilangan die..rupanya die pon tertido jgk... ermm sweet kan.. sama2 tertido,tp line telephone still go on...smpai la biz... :) 

ak terlalu sygkan die smpai aku xnk mrah die... sbb aku xle... ak jadi dri ak sndiri tp aku cb brubah tuk jd yg lbih baik.... ak sangat mengantuk..tp aku xle tido bile pkir hal ni... sometimes aku ase prasaan syg die pd aku da kurang, tp aku xamik bnda tu serius.. tu sume pnjahat2 otak yg nk cb wat aku mrah kat die.. aku tau die syg aku... lau tol ade org nk amik die dr aku, biarlah org tu lbih bek dr aku... le wat die tersenyum...ketawa n x kan mrah2 ag... he always said he loves me...tp kadang2 emosi yg sedang mrah le wat satu pihak ag trasa hati... we must solve dis matter together..not just me or u,but both of us....

Kwan bek aku adya ade ckp last week, pmpuan bile die syg  die mmg setia,bile die cinta, die xkan kecewakan org tu, tp pmpuan ade la pndendam yg paling hebat.. sbb xsume hati pmpuan lembut.. mgkin lmbut ,tp bila disakiti, dia akan jadi seorang yg mmg xtau mghargai...dan akan dendam smpai die sndiri puaas hati...

kisah silam aku bnyak wat aku pham n cb buang dr idup aku... bnyak kali aku ckp,aku bukan sempurna...tp aku ade prasaan.... prasaan yg aku sndiri x le kwal... ak xslahkan org lain lau tgok atau kenal aku mcm tu, tp aku bukan pndendam kalau xdek yg cb myakitkan aku.. ckup aku syg n jg die...berapa tahun tuk aku buang prasaan dndam tu, aku bukan suke knagan2 lama aku sbb cinta,tp lebih tuk blas dndam... tp bile aku pkir blik, rugi aku wat mcm tu.. sbb org yg aku dndam bhgia n aku sengsara.... xkirala sape2 pon..kwan2 aku terutama kwan bek aku yg pnah kongsi suka duka ... pe die bg kat aku? pe die wat kat aku? die hrgai aku sbgai seorang sahabat? die jg prasaan aku ? TIDAK !!! aku trima kata2 hinaan,mcm aku yg bersalah... xckup lagi ke tu untuk aku buktikan yg aku bukan seorang yg x tau menghargai...lebih dari tu aku pnah buat.. mghrgai org yg xpnah mghargai aku..

jangan ungkit msa silam aku.. kalau xtau pe yg jadi pd aku.. seorang perempuan yg dikhianati oleh org2 yang xtau mghargai . kesakitannya aku sendiri yg rasa.... 

pe la ak ni... da la xnk ungkit psal dulu... xdek sape akan pham.. kesakitan yg aku lalui.. kna sentiasa tersenyum n gmbira bile dpan org..n brsabar tuk jg hbgan yg betul2 bermakna ni... slagi xdek yg myakiti,slagi tu aku xkan jadi ain yg dulu...


1 comment:

Любовницы Днепра said...

Выбирай- дешевые проститутки Днепропетровска
Я молода,мила и сексуальна!Твои фантазии со мной реальны!Люблю разнообразный секс,хочу во все свои дырочки! В этой жизни нет ничего, что могло бы заинтересовать человечество больше чем на 24 часа.